Η Εταιρία

Με μια ματιά…

Η εταιρία μας ασχολείται με ειδικές κατασκευές ξύλου και πόρτας, υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ανάπτυξη και εξέλιξή της ως προς τη δημιουργία νέων προϊόντων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Με τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της, με την εξέλιξη της ως προς το μηχανολογικό εξοπλισμό, με τη χρήση οικολογικών υλικών που επιδιώκουν ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, καθώς και με την απαιτούμενη ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της, καταφέρνει να εξελίσσεται διαρκώς, να γίνεται πιο αποτελεσματική και να κατοχυρώνει το σεβασμό όλων αυτών που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρία ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS® μέρα με τη μέρα μεγεθύνεται και γίνεται ολοένα και περισσότερο ικανή να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, τόσο στο χώρο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

Ποιοί Είμαστε…

Έχοντας ήδη 34 χρόνια ενεργή παρουσία στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας θυρών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συνεχίζουμε με στόχο τις ανάγκες σας.

Η εταιρία ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS® ιδρύθηκε το 1987 και από τότε δραστηριοποιείται στις ειδικές κατασκευές ξύλου και πόρτας. Τα προϊόντα της είναι υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αξιοπιστίας με πολλές πιστοποιήσεις από αρμόδιους οργανισμούς. Οι πόρτες ασφαλείας και οι ξύλινες μεσόπορτες εσωτερικού χώρου της εταιρίας ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS® είναι προϊόντα που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αλλά και για τον διακριτικό τους σχεδιασμό που εκσυγχρονίζει κάθε χώρο, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης.

Τα δυνατά μας σημεία.

Ασφαλή & Οικολογικά Υλικά
Μοναδική & ασύγκριτη η κατασκευή προϊόντων με χρήση οικολογικών και μη τοξικών υλικών.
Κορυφαίος σχεδιασμός & ποιότητα
Ξεχωριστά προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και κορυφαίου σχεδιασμού.
Πανελλαδική κάλυψη εξυπηρέτησης
Η εμπειρία χρόνων και η συνέπεια προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πανελλαδικά.
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
Η γραμμή παραγωγής αποτελείται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό ιταλικής προέλευσης.

Το μυστικό της επιτυχίας.

Το μυστικό πίσω από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS® είναι η σύγχρονη, αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, καθώς και η υψηλή εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού. Η άριστη τεχνογνωσία και η συνεχής παρακολούθηση της κατασκευής των προϊόντων της, δίνει την δυνατότητα να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αποπεράτωσης και να εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η γραμμή παραγωγής αποτελείται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό γερμανικής και ιταλικής προέλευσης για την παραγωγή θυρών και κασών. Η βελτίωση των προϊόντων της εταιρίας ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS® είναι συνεχής, στηριζόμενη στον αναβαθμισμένο μηχανολογικό της εξοπλισμό και στην διαρκή ενημέρωση των στελεχών της, με στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, την ικανοποίηση κάθε συνεργάτη και την θετική ανταπόκριση της αγοράς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Τα Έργα μας

Συνεργάτες

V